ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ფქვილმოყრილ და ცხიმიან თუნუქის ფურცელზე მოათავსეთ გაბრტყელებული პიცის ცომი. წაუსვით პამიდვრის წვენი და მოაყარეთ თანაბრად გახეხილი პარმეზანის ნაწილი.
მოაწყვეთ შებოლილი და ნედლადშებოლილი ძეხვის ნაჭრები, მოაყარეთ გახეხილი მოცარელას ნახევარი, შემდეგ შაშხის თხელი ნაჭრები და დარჩენილი მოცარელა.
შედგით წინასწარ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 12-15 წუთით. მომზადებულ პიცას ზემოდან მოაყარეთ დარჩენილი პარმეზანი.