ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ქათმის ფილე დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად.
შესაბამის ჭურჭელში აურიეთ დაჭყლეტილი ნიორი, ლუდი, თაფლი, წითელი წიწაკა, მდოგვი, სოიოს სოუსი, ზეითუნის ზეთი.
მომზადებულ მარინადში ჩააწყვეთ ქათმის ნაჭრები ისე, რომ დაიფაროს.
გადააფარეთ კულინარიული პარკი, შედგით მაცივარში 2 საათის ან უფრო მეტი დროის განმავლობაში.
ქათმის ნაჭრები ააგეთ შამფურზე, მოასხით მარინადი და შეწვით გახურებულ მაყალზე.
ხორცის შესაწვავად დაახლოებით 20 წუთი დაგჭირდებათ.
მწვადი შეგიძლიათ გააფორმოთ დაჭრილი ქინძით.