ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
გააცხელეთ ღუმელი 450 გრადუსზე.
გასუფთავებული სოკო მოათავსეთ თუნუქის ფურცელზე.
თითოეულ სოკოს მოასხით 1 ჩ/კ პომიდვრის წვენი, მოაყარეთ 1 ან 2 ს/კ გახეხილი სულგუნი და დააწყვეთ 1 ნაჭერი ჩორიზო.
შემდეგ შედგით ღუმელში და დაელოდეთ 15-18 წუთი, სანამ ყველი ოქროსფერი არ გახდება.
მომზადებულ სოკოს ზემოდან მოაყარეთ შავი პილპილი გემოვნებით და გააფორმეთ ბაზილიკის ფოთლებით.