ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
მოხარშეთ კარტოფილი კანიანად, კარგად გააშრეთ და გაყავით 2 ნაწილად. კოვზით ფრთხილად გამოაცალეთ გული, მოაყარეთ მარილი და წიწაკა.
კარაქი, გახეხილი ყველი, კუბიკებად დაჭრილი ძეხვი, არაჟანი ან მაიონეზი, შავი პილპილი და კვერცხი აურიეთ შესაბამის ჭურჭელში და მომზადებული შიგთავსი გადაიტანეთ გულგამოცლილ კარტოფილში.
ზემოდან მოაყარეთ გახეხილი ყველი და შედგით წინასწარ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 15 წუთით.