ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ლობიო მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაამატეთ გარჩეული ნიორი, ძირა და ხარშეთ კიდევ ერთი საათის განმავლობაში. გადაწურეთ წყალი და დაამატეთ ბოსტნეულის ბულიონი.
ტაფაზე მოთუშეთ ხახვი და ნიორი. წვრილ კუბებად დაჭერით პომიდორი და შაშხი. ხახვთან და ნიორთან ერთად დაამატეთ მოხარშულ ლობიოს.
დაფნის ფოთოლთან ერთად, ეს ყველაფერი ხარშეთ კიდევ 10-12 წუთის განმავლობაში.
მას შემდეგ რაც წვნიანი მომზადდება, ამოიღეთ დაფნის ფოთოლი, დაუმტეთ მარილი, პილპილი და ოხრახუში გემოვნებით.