ინგრედიენტები (6 პერსონისთვის):
მომზადების წესი:
მოხარშეთ პასტა... თუმცა, გაითვალისწინეთ, რომ პროდუქტი ბოლომდე არ უნდა მოიხარშოს! პარალელურად, წვრილად დაჭრილი პამიდორი, მოცარელა, ხახვი, ზეთისხილი, ოხრახუში და ნიორი მოათავსეთ თასზე - მოაყარეთ მარილი, წიწაკა და ორეგანო გემოვნებით - მოასხით ზეითუნის ზეთი და ნაზად ამოურიეთ.
გამზადებული პასტა გადაიტანეთ საწურზე და შეუშვირეთ ცივ წყალს. კარგად დაწურეთ და დაამატეთ ინგრედიენტებით სავსე ჯამს. აურიეთ და კერძიც მზად არის!